Reci mi koji si tip ličnosti i reći ću ti koji prikaz oglasa je za tebe

U potrazi ste za stanom, ali način na koji pregledate oglase može napraviti za vas veliku razliku? Na 4zida sada možete birati između dva različita načina prikaza nekretnina prilagođena vašim preferencijama.

prikaz oglasa
Izvor: 4zida.rs

Prvi način prikaza je idealan za one koji pre svega vole vizuelni pristup. Veliki prikaz slika i ključne informacije o stanu su odmah u fokusu. Ova opcija vam omogućava da brzo donosite odluke na osnovu onoga što vidite. Ukoliko ste tip osobe koja voli da odmah oseti atmosferu stana, ovo je pravi izbor za vas.

S druge strane, ako ste analitičar, detalji su vam bitni i volite da vidite više stanova odjednom – drugi prikaz je tu da vam pruži sve potrebne detalje. Preglednost oglasa na ovaj način vam omogućava da vidite više oglasa i lakše napravite izbor na osnovu dostupnih informacija.

U oba načina prikaza oglasa ćete videti sve ključne informacije: lokaciju, cenu, kvadraturu, sprat, da li je oglašivač agencija ili vlasnik nekretnine…

Bilo da volite slike ili želite sve informacije na dlanu, naš novi sistem prikaza oglasa omogućava vam da pronađete nekretninu na način koji vam najviše odgovara.

Isprobajte oba prikaza, pretražujte oglase još brže i lakše i prilagodite pretragu svom stilu!

Podeli ovaj tekst: